menu icon

visual triangle
Blog article image

Digitální transformace podniků: Znáte možnosti dotací?

Digitalizace podniků je  dnes nezbytná pro udržení konkurenceschopnosti a zajištění efektivity. Investice do moderních technologií však mohou být finančně náročné. Naštěstí existují různé dotační programy, které mohou pomoci tento proces usnadnit a financovat. V tomto článku se zaměříme na možnosti dotační podpory pro vývoj softwaru a digitalizaci podniků. Spolupracujeme přitom s naším partnerem, společností Enovation, která se specializuje na poradenství a zajištění těchto dotací.

Realizace projektu s dotační podporou

V DAMI development se specializujeme na vývoj aplikací na míru, které mohou významně podpořit digitální transformaci firem. Společně s naším partnerem Enovation nabízíme komplexní služby v oblasti získávání dotací. Odborníci z Enovation vám pomohou vybrat vhodný dotační program a provedou vás celým procesem od podání žádosti až po získání dotace. My se postaráme o vývoj a realizaci vašeho projektu, aby vaše firma mohla efektivně využít moderní technologie a zůstat konkurenceschopná.

Oprávnění žadatelé

Dotace jsou dostupné pro malé a střední podniky, které své projekty realizují mimo Prahu. Tento program nabízí finanční podporu v rozmezí od jednoho milionu až po desítky milionů korun, což umožňuje širokou škálu projektů a investic do modernizace a digitalizace.

Jaké projekty dotace podpoří

Tyto dotační programy na podporu digitalizace a automatizace jsou navrženy tak, aby podporovaly především projekty:

  • Nákup hardware a software: Investice do nového hardware a software, které významně ovlivní fungování podniku a podpoří jeho digitalizaci a automatizaci.

  • Snížení chybovosti ve výrobě: Implementace moderních technologií, které mohou výrazně snížit počet chyb ve výrobních procesech.

  • Zrychlení procesů odbavení zákazníků: Digitalizace zákaznických procesů, která zefektivní a urychlí komunikaci a obsluhu zákazníků.

  • Využití umělé inteligence: Projekty integrující prvky umělé inteligence, které mohou přinést inovace a zlepšení výkonu podniku.

Komplexní asistence při získání dotace a realizace projektu

Společně s naším partnerem Enovation vám pomůžeme s výběrem vhodného dotačního programu, podáme žádost a postaráme se o úspěšnou realizaci projektu. Naši odborníci vás provedou každým krokem, aby vaše investice do digitalizace a automatizace byla co nejefektivnější.

  • Poradenství při výběru vhodného dotačního programu: Pomůžeme vám zorientovat se v široké škále dostupných dotací a vybrat tu nejvhodnější.

  • Podpora při podávání žádostí: Spolupracujeme s experty, kteří zajistí, aby byla vaše žádost připravena správně a měla co nejvyšší šanci na úspěch.

  • Realizace projektu: V DAMI se postaráme o analýzu, návrh a vývoj řešení, a v neposlední řadě také o to, aby projekt splňoval všechny podmínky dotace.

Příklady využití dotací

Dotace můžete efektivně využít na různé aspekty digitalizace vašeho podniku, například:

  • Vývoj zakázkového softwaru: Investujte do vytvoření softwaru na míru, který přesně odpovídá potřebám vašeho podniku a optimalizuje vaše procesy.

  • Digitalizaci dokumentace: Přechod na komplexní digitální systém pro efektivnější správu, vyhledávání a sdílení dokumentů napříč organizací.

  • Automatizaci skladového hospodářství: Zrychlení a zefektivnění správy zásob, minimalizace chyb a optimalizace skladových procesů.

  • Optimalizace obchodních procesů: Zefektivnění řízení vztahů se zákazníky, zrychlení prodejního cyklu a zvýšení úspěšnosti uzavírání obchodů.

  • Služby odborných poradců a auditů: Identifikace oblastí pro zlepšení a zvýšení efektivity pomocí odborných analýz a bezpečnostních auditů.

Objevte nové možnosti a posuňte své podnikání vpřed

Digitalizace a automatizace jsou klíčem k budoucímu úspěchu vašeho podniku. Nepromeškejte příležitost financovat digitální transformaci pomocí dotací. Využijte naše odborné znalosti v oblasti vývoje softwaru na míru spolu s poradenstvím od Enovation k maximalizaci potenciálu vašeho podniku. Kontaktujte nás a společně navrhneme a vyvineme software, který nejen splní podmínky dotačních programů, ale také významně zlepší vaše podnikové procesy. S naším řešením a správným využitím dostupných finančních prostředků můžete výrazně posílit svou konkurenceschopnost a efektivitu, a posunout tak vaše podnikání do digitální budoucnosti.

Jsme tu pro vás

Nastartujte digitální transformaci vašeho podniku ještě dnes. Kontaktujte našeho obchodního zástupce pro detailní konzultaci vašeho projektu.